Sobna vrata

U našim izložbenim i prodajnim salonima u Beogradu i na Zlatiboru očekuje Vas veliki izbor sobnih vrata naše proizvodnje. U ponudi imamo jeftinija vrata koja zadovoljavaju zahteve kupaca u smislu funkionalnosti.
Sobna vrata naše proizvodnje koje imamo u ponudi odlikuje visok kvalitet drveta. Drvo kao materijal koji koristimo u proizvodnji je  neškodljiv za vaše zdravlje. Pored povoljnih karakteristika ovog materijala, drvo u Vaš dom unosi toplinu i eleganciju.

Sobna vrata – kvalitet i povoljne cene

Unutrašnja vrata koja proizvodimo i prodajemo mogu zadovoljiti sve Vaše potrebe. Postoji mogućnost proizvodnje vrata različitih dimenzija, boja i materijala. U našoj fabrici se proizvode različiti modeli sobnih vrata: jednokrilna, dvokrilnia, u kombinacijji sa staklom… Osim što osiguravaju privatnost, unutrašnja vrata utiču na celokupan izgled Vašeg doma.

Saveti za kupovinu unutrašnjih vrata

Ponuda sobnih vrata nikada nije bila bogatija nego danas. Ovaj skromni, a veoma važni deo enterijera, prošao je dugačak put od tipskih vrata do nekih modela koji su sami po sebi umetnička dela. Kada su u pitanju dizajn i stilovi, kao i za mnoge druge proizvode i za unutrašnja vrata nam trendovi stižu iz zapadnoevropskih zemalja.

Unutrašnja vrata sa staklom pružaju prirodno osvetljenje koje može da transformiše sobu, zbog čega staklo i dalje predstavlja ključni trend. Savršena su za male prostorije, odnosno područja u kući koja inače nemaju dovoljno svetlosti, kao što su hodnici. Veće zastakljene površine stvaraju osećaj većeg prostora. Za više privatnosti, razmislite o unutrašnjim vratima sa peskiranim staklom koja su idealna za kupatila i spavaće sobe.

Vrata birajte pre svega prema funkcionalnosti, načinu i svrsi korištenja, a zatim prema enterijeru i prema raspoloživim finansijskim sredstvima. Unutrašnja vrata su deo pokretne strukture koja služi za zatvaranje nekog ulaza ili prolaza. Otvaranje vrata omogućava ventilaciju i osvjetljenje, a zatvaranje sigurnost, toplotnu izolaciju i zaštitu od buke. Sve informacije koje su Vam neophodne o funkcionalnosti vrata možete saznati od naših zaposlenih. Njihova dugovečnost je svakako nezamenljiv faktor. Koliko su vrata bitna u svakom domaćinstvu svedoči i to da su ih drevne kineske, persijske i indijske civilizacije koristile u palatama.

Uobičajena greška pri kupovini unutrašnjih vrata je pokušaj da se uklope sa prozorima. Prozori su pokriveni zavesama i zbog toga samo delimično utiču na enterijer prostora. Za razliku od prozora unutrašnja vrata su dostupna u mnogim varijantama završne obrade i izrade. Unutrašnja vrata su delovi nameštaja i dizajna koji se ističu od ostatka kuće, tako da bi trebalo da pokušate da ih uklopite sa nameštajem, zidovima, podom i drugim nameštajem u prostoriji.

Naša ponuda

Vaš dom je mesto gde svakodnevno provodite  vreme. Tu započinjete dan i završavate ga. Dovoljno je razloga da boravak u Vašem domu bude prijatan i ugodan. Estetika i funkcionalnost Vašeg doma, neizostavno utiču na kvalitet Vašeg života. Nema sumnje da izbor i unutrašnjih i ulaznih vrata menja funkcionalnost i estetski dojam Vašeg prostora.

U našoj ponudi možete naći sve vrste unutrašnjih vrata, kao što su: jednokrilna vrata, dvokrilna vrata sa ili bez stakla, unutrašnja vrata sa nadsvetlom kao i klizna vrata, sa odličnim cenama i garantovanim kvalitetom. Različiti tehnički zahtevi, sa kojima smo se susreli sarađivajući sa velikim brojem investitora, izvođača i stručnih lica, daju nam iskustvo koje koristimo prilikom odabira materijala i tehnologije za izradu vrata. Nudimo i mogućnost vertikalnog i horizontalnog furniranja, kao i veliki izbor CPL i PVC folija aplikacionih i umetnih lajsni.

U nastavku se nalaze kontakt podaci naših salona.

Prodajni saloni – kontakt

Beograd

Salon br. 1

Adresa: Surčinska 94, Ledine, Bežanija, 11000 Beograd, Srbija
Email: office@zlatiborvrata.rs
Telefoni: +381 60 7005601; +381 11 4280657

Salon br. 2

Adresa: Jurija Gargarina 231/145, TC Enjub, 11000 Novi Beograd, Srbija
Email: office@zlatiborvrata.rs
Telefoni: +381 60 7005601; +381 11 4280657

Zlatibor

Adresa: Vranjevina 253, 31315 Zlatibor, Srbija
Email: office@zlatiborvrata.rs
Telefon: +381 60 7005601

sobna vrata